Aanmelding en contact

Aanmelding en contact


U kunt uw zoon/ dochter of uzelf telefonisch aanmelden, of per mail een terugbelverzoek doen. De Algemene Voorwaarden vindt u hier.
Bij gescheiden ouders waarbij slechts één ouder naar de praktijk komt of het initiatief voor behandeling neemt, moeten beide ouders de toestemmingsverklaring ondertekenen voorafgaande aan het intakegesprek van iedereen onder de 16 jaar.

De wachttijd voor behandeling bedraagt momenteel (d.d. 30-11-2023) tot eind januari. De praktijk is gesloten wegens kerstvakantie van 21 december tot en met 2 januari.
Er is momenteel (d.d. 30-11-2023) een aanmeldstop voor onderzoeken.
Vindt u de wachttijd te lang, kunt contact opnemen met één van de andere vrijgevestigde aanbieders in de regio, via deze link.

Let op! Vanaf 2024 valt de gemeente Voorschoten niet meer onder Jeugdhulpregio Haaglanden en verandert de financiering van de jeugdhulp in de gemeente Den Haag ingrijpend. Om behandeltrajecten in alle gevallen af te kunnen maken, geldt een aanmeldstop voor vergoede zorg voor cliënten uit Voorschoten en Den Haag.

Op dit moment is geen ruimte meer voor nieuwe supervisanten. Er is geen ruimte voor klinische stage voor masterstudenten psychologie / orthopedagogiek.

Bezoekadres:
Gezondheidscentrum Scheepswerf
Scheepswerf 18
2265 BE Leidschendam
T: 06 - 420 688 32
E: info@praktijkdemolen.nl

Bij crisis:
In de avonduren of in het weekeinde kunt u contact opnemen met het Crisis Interventie Team Haaglanden (070- 34 50 506).

Verwijs_via_ZorgDomein_banner